ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΕΝΩΣΗ - ΚΛΑΣΙΚΟ 2-5

2014-01-19 12:31

Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προπαίδων η ομάδα μας αντιμετώπισε, σήμερα στο Φαφάλειο, την αξιόμαχη ομάδα της Ένωσης και επικράτησε  με σκόρ 2 - 5.

Ο αγώνας ξεκίνησε με μάχες στο κέντρο του γηπέδου, νευρικότητα και λάθη, χωρίς να δημιουργούνται φάσεις. Η πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα ήταν για την Ένωση,αλλά  ο τερματοφύλακας Τσαλίκης  απέκρουσε. Στη συνέχεια η ομάδα ανέβηκε και σε ένα δεκάλεπτο σημείωσε τρία τέρματα με τους Μεστούση, Καλούδη και Ρωμανό κάνοντας το σκορ  0 - 3. Η  Ένωση αντέδρασε και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου έκανε το 1- 3 με τον Τσίγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και είκοσι λεπτά πρίν το τέλος ο Μαυρέλος έγραψε το  2 - 3  δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στη συνέχεια η Ένωση πίεζε για να ισοφαρίσει και η ομάδα μας προσπαθούσε να πετύχει και άλλο τέρμα, πράγμα που κατάφερε με τον Μεστούση κάνοντας το σκορ 2 - 4. Στη συνέχεια η ομάδα πίεσε, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο, Μεστούση, Φώτη, Φραγκομίχαλο, Αναστασάκη και στο τελευταίο λεπτό με κεφαλιά του Παπαδόπουλου έκανε το 2 -5.

Συγχαρητήρια παιδιά. Καλή Συνέχεια