ΑΤΛΑΣ -ΚΛΑΣΣΙΚΟ 0 - 1

2017-03-19 18:17

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας σήμερα, στα Θυμιανά , επί του Άτλαντα Νεοχωρίου,

Σε ένα δυνατό παιχνίδι , μεταξύ  δύο ισοδύναμων ομάδων η ομάδα μας κατάφερε να νικήσει 0 - 1 με πέναλτι του Παντελιδάκη   στο 91΄.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν δυνατά και το παιχνίδι παίχτηκε κυρίωςστο χώρο του κέντρου, χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Σκορ ημιχρόνου  0 - 0.

Στο 46΄ η ομάδα μας χάνει μεγάλη ευκαιρία  όταν ο Κορέτας  απέναντι απο τον τερματοφύλακα καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβει  ο αμυντικός και να διώξει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο  Άτλαντας ανέβηκε και πίεσε την ομάδα μας , για ένα δεκάλεπτο,  αλλά η άμυνα μας κατέφερε να απομακρύνει τους κινδύνους.

Στο 70΄ ο Παντελιδάκης  μπήκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή αλλά αντί να σουτάρει, μόνος του απέναντι στο τέρμα,  προσπάθησε να πασσάρει στον Τέττερη και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

Στο 72΄ ο Παντελιδακης σουτάρει απο π λάφια θέση, μέσα στην περιοχή , και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

Ο Άτλας αντέδρασε, εκμετταλεύτηκε την κούραση των παικτών μας και δημιούργησε φάσεις με γεμίσματα στην περιοχή μας . Στο 85΄ είχε μια κεφαλιά στο κάθετο δοκάρι της εστίαςμ ας. 

Στο 90΄ ο Παντελιδάκης μπήκε στην περιοχή άδειασε δυο- τρείς αντιπάλους και ανατράπηκε  τη στιμγή που θα σούταρε.

Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι , που εκτέλεσε εύστοχα  ο ίδιος δίνοντας τη νίκη στην ομάδα μας.

Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους, Συνεχίζουμε δυνατά!!

Η σύνθεση 1. Κασαμπάς Ν. 2. Μελέκος Παν. 3. Σίμος Γ. 4. Πλεκιάϊ Σ. 5. Ψυχιάς Σ. 6. Λύρας Δ. 7. Λούλι Γκ. (71΄Πηλαβάς Α.)  8. Κουρουνιώτης Ν. 9. Κορέτας Δ. ( 59΄Τέττερης Σ.)  10, Μορόμαλος Κ. 11. Παντελιδάκης Ι. ( 92΄Λιβανός Γ.)

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Πορτοκαλίδης Κ. , Κατσαρός Α, , Πουλάκης Ι.και Ζαννίκος Ι.