ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΛΑΙΛΑΠΑΣ 2 - 2

2018-01-31 17:48

  Καλή εμφάνιση με θετικό ,όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα , αποτέλεσμα για την ομάδα μας σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Λαίλαπα και απέσπασε ισοπαλία 2 - 2 αν και στο 20΄ 'εχανε 0 – 2.

 

Οι παίκτες μας μπήκαν μουδιασμένοι στο γήπεδο και μόλις στοβρέθηκε πίσω στο σκόρ 0 -1, με τον Πιτσικούλη ο οποίος ανενόχλητος στην μικρή περιοχή ,μετα απο εκτέλεση κόρνερ πήρε το ριμπάουντ και έστειλλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Λαίλαπας κυριαρχούσε στο χώρο του κέντρου, άλλαζε ωραία την μπάλα κα εφθανε επικίνδυνα στην περιοχή μας. Στο 20΄ πέτυχε  το 0 - 2 με τον Ζαννίκο.

Οι παίκτες ευτχώς συνήλθαν γρήγορα απο το σοκ, άρχισαν να κερδίζουν μπάλες στο χώρο του κέντρου και να δημιουργούν φάσεις μπροστά στην εστία του Λαίλαπα.

 Στο 35΄ η ομάδα μας σε μια υποδειγματική αντεπίθεση κατάφερε να μειώσει σε 1 – 2. Ο Τσούχλης έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου την έστρωσε δεξιά στον Μορόμαλο αυτός έστρωσε στην κορυφή στο Σύρμα που με την σειρά του έσπασε στον ερχόμενο από αριστερά Κάρζατζη που την έστειλλε στα δίχτυα. Ο παίκτες μας πήραν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στο 37΄και στο 45΄

Στο Β΄ ημίχρονο οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά και πίεσαν τον Λαίλαπα. Στο 65' φάουλ του Κάργατζη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 72΄ ο Μαρής μπήκε ωραία απο δεξιά αλλά καθυστέρησε να σουτάρει. Στο 76΄ ο Χασάπης μόνος του απέναντι από το τέρμα πλάσσαρε πάνω απο τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η παίκτες μας δεν το έβαλαν κάτω και στο 78΄ κατάφεραν να ισοφαρίοσυν με δυνατό σούτ του Λούλι, έξω απο την περιοχή. Το σκορ έγινε 2 – 2.

Στα επόμενα λεπτά η μπάλα παίζονταν συνέχεια πάνω κάτω καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη.

Τελικά ο αγώνα έληξε ισόπαλος 2 – 2.

Παιδιά συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Πάμε στη δυνέχεια δυνατά από την αρχή του αγώνα και θα έλθουν καλύτερα αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολυ δρόμο!!


 

Η σύνθεση :1.Φιλιππαίος Κ 2. ΝτάνοςΒ. 3. Τσούχλης Κ(89΄ Σίμος Γ.)..4. Μελέκος Παντ 5. Πλεκιάι . 6.Διακογιωργάκης Θ. 7.Μαρής Χ ( Νικολάου Ν.8. Λιβανός Γ. (72΄ Λούλι Γκ) 9. Σύρμας Γ. ( 72΄Χασάπης Κ.) 10. Μορόμαλος Κ.11. Κάργατζης

Τη δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι :, Συρρής Δ. και Γεωργόπουλος Α. και Πορτοκαλίδης Κ.