ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΠΥΡΓΟΣ 2 -1

2017-12-10 17:45

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο. Αντιμετώπισε τον ,πολύ δυνατό, Πύργο έπαιξε ψυχωμένα και κατάφερε να επικρατήσει  2 - 1.

Ο Πύργος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι  αιφνιδίασε τους αμυντικούς μας και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία μας. Ο τερματαφύλακας Φιλιππαίος  βρέθηκε σε πολυ καλή μέρα. Με   εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε  την εστία μας ανέπαφη.

Στο 16΄ σε μια ωραία αντεπίθεση η ομάδα μας άνοιξε το σκόρ με τον Μορόμαλο, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 1 - 0.

Στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι. Περιόρισε τους κινδύνους στην άμυνα και προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Το ημίχρονο έληξε  1- 0.

Στο Β΄ημίχρονο   η ομάδα μας ξεκίνησε καλά αλλά στο 59΄ δέχθηκε  την ισοφάριση  απο τον Μανιάτη. 

Το παιχνίδι απέκτησε μια  άγρια ομορφιά. Δυνατές μονομαχίες  και σκληρά μαρκαρίσματα  σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για γκόλ. 

Στο 86΄ ο Λάμπρου έστειλε την μπάλα  στο οριζόντιο δοκάρι.  

Στο 89΄  έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα.  Αρχικά ο Λάμπρου είχε πάλι δοκάρι αλλά στην επιστροφή με περιπετειώδη τρόπο η μπάλα έφθασε στον Μορόμαλο , που απο κοντά στην έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό   2 -  1

Ο Πύργος τελείωσε το παιχνίδι με δεκα παίκτες , αφου σε κάποιες αψιμαχίες  μεταξύ παικτών  αποβλήθηκε παίκτης του για εξύβριση  αντιπάλου.  Στον αγώνα υπήρξαν  πολλές κίτρινες κάρτες  και για τις δύο ομάδες.

Μπράβο παιδιά.  Όταν παίζετε με  μυαλό  πάθος μπορείτε να πετύχετε πολλά. Καλή συνέχεια.

Η σύνθεση : 1.Φιλιππαίος Κ..  2.  Μελέκος Παντ.   3. Τσούχλης Κ. (91΄  Σίμος Γ.  )   4.  Ζάτσε Γ.  5.Πλεκιάϊ Σ.(40΄ Ντάνος  Β.  ) 6. Διακογιωργάκης Θ.  7. Μάρης Χ. (60΄  Βούκουνας Χ.)   8. Λιβανός Γ. 9. Χασάπης Κ/( 74΄ Λάμπρου Μ. ) 10. Μορόμαλος Κ.   11. Κάργατζης Ε.

Την δεκαοχτάδα συμπληρωναν οι  Πορτοκαλίδης Κ.  ,Συρρής Δ και Γεωργόπουλος Α.