ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΙΟΥ ΚΟΦΙΝΑΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 1 - 2

2016-09-10 20:11

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην νέα αγωνιστική περίοδο, για την ομάδα μας.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα, για το κύπελλο Χίου, αντιμετώπισε τον Κοφινά . Επικράτησε 2 – 1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά ,κυκλοφορούσε την μπάλα και σταδιακά άρχισε να πιέζει τον Κοφινά. Στο 23΄ ο Τέττερης εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία αμυντικών και τερματοφύλακα και  σημείωσε το 0 – 1 .  Ο Κοφινάς είχε μία καλή στιγμή με τον Σφήκα αλλά ο τερματοφύλακας μας, Κασαμπάς αντέδρασε σωστά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κρατούσε άνετα το σκορ και στο 72΄προηγήθηκε 0 – 2 με πέναλτι που κέρδισε ο Πορτοκαλίδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Μορόμαλος. Στη φάση αυτή ο Κοφινάς έμεινε με δέκα παίκτες , λόγω αποβολής του κεντρικού αμυντικού του .

Στο 74΄ ο Κορέτας έχασε μοναδική ευκαιρία να κλειδώσει το παιχνίδι  όταν από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 77΄ ο Κοφινάς ξαναμπήκε στο παιχνίδι με εύστοχο κτύπημα πέναλτι  από τον Περπυράκη μείωσε  σε 1 – 2,

Στα επόμενα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα ο Κοφινάς πίεσε για την ισοφάριση αλλά ο τερματοφύλακας μας Κασαμπάς με δύο καταπληκτικές επεμβάσεις κράτησε το σκόρ. 

Τελικο αποτέλεσμα 1 – 2  και πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

 

Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση. Καλή συνέχεια!!

 

Η σύνθεση  1. Κασαμπάς Ν. 2. Αναγνωστάκης Δ. 3. Σίμος Γ.  4. Ψυχιάς Σ. 5. Πλεκιάι Σ 6. Λύρας Δ. 7. Σταυράκης Α. (80΄Βούκουνας Χ.) 9. Τέττερης Σ. (49΄ Κορέτας Δ)   10. Μορόμαλος Κ. 11. Τσούχλης Κ. ( 69΄ Πορτοκαλίδης Κ) 

Την δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι Μελέκος Π. , Τσαλίκης  Ι. , Λιβανός Γ. ,  Νικολάου Ν.