ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΝΑΡΗΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 2 - 1

2017-12-17 17:00

Πολυ καλή εμφάνιση , παρά την ήττα, για την ομάδα μας σήμερα στα Νένητα.

Για την Β΄φάση του κυπέλλου η ομάδα μας αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο της Α΄ κατηγορίας Κανάρη  και του έβαλε δύσκολα.

Οι παίκτες μας γνωρίζοντας τις δυνατότητες του αντιπάλου, μπήκαν στο γήπεδο ψυχωμένοι  και παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα  συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό  πλάνο του προπονητή. Έπαιξαν δυνατά στην άμυνα για να εξουδετερώσουν τα ατού  του αντιπάλου  και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάτι καλό. 

Η ομάδα μας προηγήθηκε 0 - 1 με σουτ του Μορόμαλου στο 20΄

Στο 23΄ το σκορ έγινε  1- 1 , σε μια άτυχη στιγμή για την άμυνα μας . Ο Μέλεκος προσπάθησε   να επιστρέψει την μπάλα με  κεφαλιά στον Σεράφη  ο οποίος όμως είχε βγει για να διώξει και η  μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Παρά το αυτογκόλ οι παίκτες μας παρέμειναν ψύχραιμοι και κράτησαν την ισοπαλία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου

Στο Β΄ ημίχρονο ο Κανάρης είχε ευνοικό αέρα και μπήκε φουριόζος να πετύχει κάποιο γκολ. Οι παίκτες μας όμως κατάφερναν να απομακρύνουν τους κινδύνους και ο Σεράφης όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα. 

Όσο περνούσε η ώρα και δεν  έμπαινε γκόλ ,η νευρικότητα των παικτών του Κανάρη μεγάλωνε.

Στο 74΄ η ομάδα μας είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί ξανά αλλά το πλασέ του Βούκουνα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κοττατή.

Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πάει για παράταση , στο 89'  ο Ζαμπετάκης εκμεταλλεύτηκε  αμυντική αδράνεια  και έστειλλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2 - 1 , που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μπράβο παιδιά . Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση. Συνεχίστε έτσι   στον  Β΄γύρο του πρωταθλήματος και θα έλθουν καλύτερα αποτελέσματα. Καλές γιορτές σε όλους

Η σύνθεση  1.Σεράφης Κ.   2.  Μελέκος Παντ.   3. Τσούχλης Κ.    4. Ψυχιάς Σ. .  5. Ζάτσε Γ. 6. Διακογιωργάκης Θ.  7. Ντάνος  Β.  8. Λιβανός Γ. 9. Βούκουνας Χ. ( 76΄ Χασάπης Κ. ) 10. Μορόμαλος Κ.   11. Κάργατζης Ε.

Τη δεκαοχτάδα συμπλήρωναν οι : Σίμος Γ. , Νικολάου  Ν. , Κατασαρός Α. . Κορρέτας Δ. ,Φιλιππαίος Κ. και Γεωργόπουλος Α.