ΝΕΩΝ 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟ/ΕΝΩΣΗ - ΚΟΦΙΝΑΣ/ΛΕΩΝ 7 - 6(πεναλτι)

2018-05-18 21:32

Στο Φαφαλίειο στάδιο σήμερα έγινε  ο 3ος τελικός του πρωταλήματος Νέων  Κλασσικό/Ένωση - Κοφινάς/Λέων . Η ομάδα μας ήταν σε δύσκολη θέση,  μετά απο τις δύο διαδοχικές ήττες  απο τον σημερινό αντίπαλο.  Οι παίκτες μας όμως μπήκαν στο γήπεδο ψυχωμένοι και αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τα άσχημα αποτελέσματα. 

Ξεκίνησαν να πιέζουν τον αντίπαλο, μα  κερδίζουν τις μονομαχίες στον χώρο  του κέντρου και να προσπαθούν  να απειλήσουν την εστία του Αργυρούδη.   Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 20΄ όταν κεφαλιά του Βάσση- Κουτσοδόντη μετά από εκτέλεση  φάουλ του   Τζαμέτα  πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Κοφινάς απειλούσε μόνο με εκτελέσεις φάουλ. Στο  26΄ φάουλ του Καβουλάκη  βρήκε το δοκάρι του Συρρή.

Στο 32΄ ήταν σειρά του Τζαμέτα να στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Αργυρούδη, με εκτέλεση φάουλ.

Στο 33΄ η ομάδα μας κέρδισε κόρνερ  η μπάλα έφθασε στην περιοχή ο Γεωργούλης πήρε την απόκρουση και την έστειλε στα δίχτυα του Κοφινά/Λέοντα δίνοντας προβάδισμα  στην ομάδα μας  1 - 0.

Σκορ ημιχρόνου  1 - 0

Στο ξεκίνημα του Β΄ημιχρόνου ο Κοφινάς/Λέων ανέβηκε για να ισοφαρίσει. Δεν δημιουργούσε  φάσεις αλλά προσπαθούσε με εκτελέσεις φάουλ και δυνατών πλάγιων να απειλήσει την εστία μας.  

Στο 51΄ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Κοφινά/Λέοντα , Αργυρούδης και αντικαταστάθηκε απο τον Μουτσάτσο που μέχρι τότε αγωνίζονταν σαν αμυντικός.

Στο 67΄ πάλι με εκτέλεση φάουλ ο Κοφινάς/Λέων κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1 - 1.  

Στο 75΄ ο Άγγουλες  έχασε μεγάλη ευκαιρία να  δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας , αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο  και οδηγήθηκε στην διαδικασία τών πέναλτι.

Εκτελέστηκαν οκτώ πέναλτι απο κάθε ομάδα.  Ο Συρρής απέκρουσε δύο πέναλτι ( το 4ο και το 8ο)και έδωσε τη  νίκη στην ομάδα μας με 7 - 6

Για την ομάδα μας πέτυχαν πέναλτι οι Τσεκάϊ , Παπανδρέας, Τζαμέτα , Ψυχιάς, Αγγουλές ,Συρρής και Γεωργούλης ενώ το 2ο πέναλτι του Λούλι αποκρούστηκε απο τον Μουτσάτσο.

Οι παίκτες μας πανηγύρισαν  τρελά την νίκη τους και με ανεβασμένη ψυχολογία πάνε στον 4ο τελικό για να πετύχουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε δυνατά να το   σηκώσουμε. Μπορείτε !!!

Η σύνθεση  1) Συρρής Δ. 2)Φακούδης Φ.3)  Τσεκάϊ  Ε .4)Γιαννόπαππας Μ.     5)  Γεωργούλης Κ. 6)  Μπαλατζία Α.7) Τσιτσιλιάγκος Χ. 8) Τζαμέτα Κ.  9)  Ψυχιας Δ. 10)  Βάσσης-Κουτσοδοντης  11)  Πατελίδας Δ.  12) Παπανδρέας Ν.  13)Τσαγρής Μ. 14)  Λούλι Ε. 15) Πονηρός Σ. 16) Αγγουλές Α.   17)  Σινάνι Κλ.18) Συρρής Ν.