ΝΕΩΝ ΑΙΑΝΤΑΣ/ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ/ΕΝΩΣΗ 2 - 1

2017-12-13 18:39

Συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας απέκτησε  απο σήμερα η ομάδα  Νέων.  Για την τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Αίαντα/Βαρβασιακό , έκανε μέτρια εμφάνιση  και γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες.

Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο και πολύ σύντομα βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο ο Κακούσιος εκμεταλλεύτηκε  ασυνεννοησία αμυντικού -τερματοφύλακα  βρήκε  την μπάλα όσο έπρεπε για να καταλήξει στο δίχτυα της ομάδας μας, σημειώνοντας το 1 - 0.

Πριν  συνέλθουν από το σοκ  οι παίκτες μας δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, με σκόρερ τον Κακούσιο  ο οποίος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ σημείωσε το  2 - 0

Ο Συρρής  είχε σωτήριες επεμβάσεις σε  κοντινά σουτ του Μαρινάκη.

Μετα το εικοσάλεπτο η ομάδα μας άρχισε να ανεβαίνει και να απειλεί την εστία του Αίαντα/ Βαρβασιακού.

 Στο 33΄ ο Ψυχιάς απο ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Πούλο . Το ημίχρονο έληξε 2 - 0.

Στο ξεκίνημα του Β΄ημιχρόνου  η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και άρχισε να πιέζει  τον αντίπαλο , ο οποίος οπισθοχώρησε  και προσπαθούσε να χτυπήσει στις  αντεπιθέσεις.  

Στο 65΄ ο Αίαντας/Βαρβασιακός έμεινε με δέκα παίκτες , καθώς αποβλήθηκε ο Σεζένιας  με απευθείας κόκκινη για κτύπημα σε αντίπαλο.

Οι παίκτες μας πίεσαν περισσότερο και κατάφεραν να μειώσουν 2 - 1 στο  73΄ με  τον Τσιτσιλιάγκο.

Το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον . Οι αντίπαλοι αγχώθηκαν αλλά οι παίκτες μας ήταν φλύαροι , κρατούσαν  πολύ  την  μπάλα  και ήταν  απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια.

Στο  τελευταίο λεπτό  χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας να ισοφαρίσει , όταν σουτ του Νίκου Συρρή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Τελικό σκορ 2 - 1.

Παιδιά δεν πειράζει. Δεν χάθηκε τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Παίξτε  ομαδικά και θα τα καταφέρετε. Μπορείτε!

 

Η σύνθεση:  1) Συρρής Δ. 2) Φακούδης Φ. 3) Τσεκάϊ  Ε. 4) Γιανόπαππας Μ.  5)Γεωργούλης Κ.   6) Βάσσης-Κουτσοδοντης Σ.  7) Ψυχιας Δ. 8) Λούλι Ε. 9)  Κερέτι Ε. 10) Τζαμέτα Κ.11) Αγγουλές Α.   12) Συρρής Ν. 13) Μπότσας Γ. 14)  Τσιτσιλιάγκος Χ.  15) Πονηρός Σ. 16)  Σιγάλας Κ.17)  Σινάνι Κλ.   18)  Τσαγρής Μ.