ΝΕΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ/ΕΝΩΣΗ- ΑΙΑΝΤΑΣ/ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 2 -1

2018-03-29 17:57

Μεγάλη νίκη, με ανατροπή,  για την ομάδα νέων  επί του  Αίαντα /Βαρβασιακού   με  2 - 1

 Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας κατέκτησε  την 1η θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς διαφορά απο τον δεύτερο.  

Μπαίνει στην τελική φάση του πρωταθλήματος  με αντίπαλο την τέταρτη της βαθμολογίας ΠΑΧ , με την οποία έχει πλεονέκτημα δύο νικών  και ζητάει μία ακόμη για να προκριθει στον τελικό του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας  σήμερα μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη για την νίκη. 

Στο πρώτο ημίχρονο είχε κόντρα τον αέρα και δυσκολευόταν να απομακρύνει την μπάλα απο την περιοχή της. Ο Αίαντας/Βαρβασιακός  πίεζε και πέτυχε  το 0 - 1  στο 13΄ με τον Κακούσιο που, μετά απο γέμισμα του Δελερέ, χώθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς μας και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα  . 

Απείλησε επίσης με τον Μαρινάκη και με εκτελέσεις  φάουλ και κόρνερ.  Η ομάδα μας  δημιούργησε  κάποιες καλές φάσεις  που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στο Β΄ημίχρονο, με τον αέρα  ευνοϊκό ,  ήταν η σειρά της ομάδας μας να πιέσει τον αντίπαλο. Κέρδιζε τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και πλαγιοκοπούσε την αντίπαλη άμυνα. 

 Στο 54΄ ο Αγγουλές  ανατράπηκε  μέσα στην περιοχή και ο διατητής υπέδειξε πέναλτι. Το  εκτέλεσε εύστοχα ο Διαμαντής Ψυχιάς  και σημείωσε  το  1 - 1.

  Αν και η ισοπαλία αρκούσε  για την κατάκτηση της πρωτης θέσης οι παίκτες  επιδιώξαν την νίκη.  Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες  με μεγαλύτερη του Ψυχιά στο 77΄ που  απο το ύψος της μικρής περιοχής, μετά απο εκτέλεση  φάουλ, έστειλε την μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

Στο  81΄ η ομάδα μας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, Αυτή τη φορά ο Λούλι επέλεξε την απευθείας εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας  του Πούλου  σημειώνοντας το 2 - 1

 Ο Αίαντας /Βαραβασιακός προσπάθησε  να αντιδράσει με ατομικές  ενέργειες του Μαρινάκη. Η άμυνα μας ήταν προσεκτική και τον ανέκοπτε είτε κανονικά  έιτε με φάουλ.  Τα φάουλ του Αίαντα πέρασαν ανεκμετάλλευτα και ο αγώνας έληξε  2 - 1.

Η λήξη βρήκε τους παίκτες μας να πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους.

Μπράβο παιδιά . Συγχαρητήρια σε όλους ,παίκτες και προπονητή. Αποδείξατε ότι δίκαια βρίσκεστε στην κορυφή.

Πάμε γερά και  στην τελική φάση για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Η σύνθεση  1) Συρρής Δ. 2)  Κοντός  3)  Τσεκάϊ  Ε .4) Γιαννόπαπας Μ.    5)  Γεωργούλης Κ. 6) Λούλι Ε. 7) Αγγουλές Α.  8) Τζαμέτα Κ.  9)  Ψυχιας Δ. 10)  Βάσσης-Κουτσοδοντης Σ.11) Κερέτι Ε.  12)  Τσαγρής  Μ.13)  Φακούδης Φ.14)  Μπαλατζία Α.  15) Πονηρός Σ. 16) Τσιτσιλιάγκος Χ. 17) Σινάνι Κλ.    18) Πατελίδας Δ.