ΝΕΩΝ ΚΟΦΙΝΑΣ/ΛΕΩΝ - ΚΛΑΣΣΙΚΟ/ΕΝΩΣΗ 0 - 1

2017-10-04 18:33

Σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα  η ομάδα Νέων  επι του  αξιόμαχου Κοφινά/Λέοντα.

Η ομάδα μας ξεκίνησε  δυνατά  τον αγώνα και δημιουργήσε δύο  καλές ευκαιρίες , που δεν αξιοποιήθηκαν. 

Στη συνέχεια  ο Κοφινάς ισορρόπησε  το παιχνίδι και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσει την άμυνα μας.  Το παιχνίδι παίζονταν  στο χώρο του κέντρου με δυνατές μονομαχίες  μεταξύ των παικτών.

 Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0 - 0.

Στο Β΄ ημίχρονο  η ομάδα μας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι προσπάθειες στην επίθεση έμεναν ημιτελείς.

 Ο Κοφινάς/Λέων  έπαιζε στο μισό γήπεδο και ανέκοπτε τις  προσπάθειες των παικτών μας.   Στο 60΄ ωραίο σουτ του Τζαμέτα πέρασε ελάχιστα άουτ. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα μας ανέβαζε την πίεση.

Στο 75΄σουτ  του Αγγουλέ  αποκρούστηκε δύσκολα απο τον Αργυρούδη και στην εκτέλεση του κορνερ στο 76΄ σουτ του Δ. Ψυχιά αποκρούστηκε απο αμυντικό πάνω στη γραμμή του τέρματος. 

 Ο Κοφινάς σ αυτό το διάστημα απείλησε μόνο φάουλ που εκτελούσε δυνατά ο Καβουλάκης.

Ενώ όλα έδειχναν  ότι το παιχνίδι πάει για ισοπαλία στο 89΄ με μια ωραία πλαγιοκόπηση η μπάλα γύρισε προς την εστία του Κοφινά  εκεί βρέθηκε ο Πατελίδας που την έστειλλε στα δίχτυα σημειώνοντας το   τελικό 0 - 1.

Συγχαρητήρια παιδιά. Αυτή η νίκη είναι πολύ  σημαντική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε τη δουλειά στις προπονήσεις  για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Η σύνθεση:  1) Συρρής Δ. 2) Φακούδης Φ. 3) Τσεκάϊ  Ε. 4) Γεωργούλης Κ. 5) Σινάνι Κλ. 6) Λούλι Ε. 7) Τζαμέτα Κ. 8) Αγγουλές Α. 9) Ψυχιας Δ. 10) Βάσσης-Κουτσοδοντης Σ. 11) Μπαλατζία Α.  12)  Σιγάλας Κ. 13)Μπότσας Γ. 14) Πατελίδας Δ.  15) Πονηρός Σ. 16) Συρρής Ν. 17) Ψυχιάς Π. 18) Τσαγρής Μ.