ΝΕΩΝ ΠΑΧ -ΚΛΑΣΣΙΚΟ/ΕΝΩΣΗ 0 - 2

2018-03-07 21:18

Σημαντική για την εξέιλξη του πρωταθλήματος νίκη πέτυχε σήμερα στα Θυμιανά η ομάδα  Νέων.

Αντιμετώπισε την ΠΑΧ  και  επικράτησε με 0 - 2.

Με τη νίκη αυτή διατηρήθηκε , γι' αυτή την αγωνιστική  στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της  αντιπάλου σε περίπτωση διασταύρωσης τους στα play -off.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι  και φάνηκε απειλητική από τα πρώτα λεπτά.  Αφού χάθηκαν  κάποιες ευκαιρίες  στο 10'  ο Διαμαντής Ψυχιάς  με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής  έγραψε το 0 - 1.

Η ΠΑΧ προσπαθούσε με μακρυνές μπαλιές να εκμεταλλευθεί την ταχύτητα του Μαυράκη αλλά η άμυνα μας  εύκολα ή δύσκολα απομάκρυνε τους κινδύνους.  

Στο  27΄ η ΠΑΧ είχε δοκάρι, ενώ η ομάδα μας  είχε  χαμένες ευκαιρίες   όταν σε γεμίσματα του Αγγουλέ από δεξιά δύο φορές η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία χωρίς να προλάβει κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο Β΄ημίχρονο  η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Στο 51΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της  οταν οι Μπαλατζία και Αγγουλές  καθυστέρησαν να σουτάρουν , μόνοι τους απέναντι απο το τέρμα, με αποτέλεσμα να  αποκρούσουν  ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί της ΠΑΧ.

Οι παίκτες μας ανέβαιναν να πιέσουν  με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν απο αντεπιθέσεις. 

 Στο 68΄ η ομάδα μας κέρδισε φάουλ εξώ απο την περιοχή. Το εκτέλεσε ωραία ο Κερέτι σημειώνοντας το 0 - 2

Στο επομένο διάστημα η ομάδα μας  , με άνεση, κράτησε το αποτέλεσμα.

Μπράβο παιδιά . Συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε δυνατά και στις επόμενες αγωνιστικές για να διατηρηθούμε στην κορυφή

Η σύνθεση  1) Συρρής Δ. 2) Φακούδης Φ.  3)  Τσεκάϊ  Ε .4) Γεωργούλης Κ.   5)  Τσιτσιλιάγκος Χ.  6)Τζαμέτα Κ.  7) Αγγουλές Α.  8) Βάσσης-Κουτσοδοντης Σ. 9)  Ψυχιας Δ. 10) Λούλι Ε. 11)  Μπαλατζία Α.  12)  Συρρής Ν.13)  Παπανδρέας Ν.14) Κερέτι Ε.   15) Πονηρός Σ. 16) Γιαννόπαπας Μ. 17)  Σιγάλας Κ.   18) Σινάνι Κλ.