ΠΑΙΔΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 5 -3

2017-04-30 17:17

Μεγάλη νίκη και πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος παίδων, για δεύτερη  συνεχόμενη χρονιά, πέτυχε σήμερα η ομάδα μας.

Αντιμετώπισε την Ολυμπιάδα/Άγιαξ και επικράτησε στα πέναλτι με 5 - 3 ( κανονική διάρκεια 1 - 1).

Η ομάδα μας από την αρχή είχε τον έλεγχο του αγώνα , έφθανε εύκολα στην περιοχή της Ολυμπιάδας  αλλά  οι παίκτες μας δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. 'Εχασαν αρκετές ευκαιρίες με μεγλύτερη το οριζόντιο δοκάρι του Πατελίδα  στο 29΄.

Στο 33΄κόντρα στη ροή του αγώνα η Ολυμπιάδα εκμεταλλεύτηκε  ένα μπέρδεμα στην  άμυνα μας και προηγήθηκε 0 - 1.

Οι παίκτες μας προς τιγμή τα έχασαν αλλά γρήγορα συνήλθαν και προσπάθησαν για την ισοφάριση.

Στο ξεκίνημα του Β΄ημιχρόνου η Ολυμπιάδα μπήκε πιο δυνατά  και πίεσε την ομάδα μας.  Η μπάλα κυκλοφορούσε  έξω από την περιοχή μας και οι αμυντικοί μας έδιωχναν  με δυσκολία την μπάλα.

 Με το πέρασμα ενός δεκαλέπτου η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε πάλι να βγαίνει στην επίθεση. Στο 23΄ ο Ψυχιάς με ωραίο σουτ  μέσαπό την περιοχή ισοφάρισε σε 1 - 1.

Η συνέχεια  του αγώνα βρήκε  την ομάδα μας  να επιτίθεται  να δημιουργεί , αλλά  δυστυχώς να χάνει μεγάλες ευκαιρίες με τους Ψυχιά, Μεργέ, Πατελίδα , Συρρή .

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία  των πέναλτι.

Οι πάικτες μας εκτελουσαν πρώτοι, ήταν ψύχραιμοι και ευστόχησαν  όλοι. (1. Τσεκάϊ  Ευγ.  2. Σινάνι Κλ. 3. Καστερνούδης Δ. 4.  Συρρής Ν και 5. Ψυχιάς Δ.)

Η Ολυμπιάδα έχασε το δεύτερο πέναλτι, δύο φορές. Την πρώτη απέκρουσε ο Πονηρός αλλά ο διαιτητής υπέδειξε επανάληψη. Στην δεύτερη εκτέλεση η μπάλα πέρασε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα μας λοιπόν πήρε πανάξια την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Παίδων, για να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέχει από πέρσι, με αντίπαλο την ΠΑΧ.

Μπράβο παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους , παίκτες και προπονητή. Καλή επιτυχία στον τελικό.

Η σύνθεση : 1. Πονηρός Σ. 2. Μπαμπάκος Σ. 3. Μπότσας Γ. 4. Κανίρης Π. 5. Σινάνι Κλ. 6. Μεργές Ι, 7. Ψυχιάς Δ. 8. Τσεκάϊ Ευγ. 9. Συρρής Ν. 10. Βάσσης-Κουτσοδόντης Σ. 11. Πατελίδας Δ.  12. Καστερνούδης Δ. 14. Ορφανός Σ.  16. Χαλιάς Ν.