ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ ΚΟΦΙΝΑΣ/ΛΕΩΝ-ΚΛΑΣΣΙΚΟ/ΕΝΩΣΗ 3 - 5(ΠΕΝΑΛΤΙ)

2018-05-27 20:47

Πρωταθλητές Νέων 2017-2018 αναδείχθηκαν σήμερα οι Νέοι μας μετα από ένα  αμφίρροπο παιχνίδι , που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι δύο ομάδες  μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι γνωρίζοντας  ότι σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό, γίνονταν πολλές δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.  Ο Κοφινάς κατάφερε να προηγηθεί   1- 0 με τον Καβουλάκη στο 34΄  , μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδυναμία της άμυνας μας να απομακρύνει.  Η ομάδα μας αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει 1 - 1 με ωραία ενέργεια του Λούλι στο 44΄

 Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε ορεξάτη και στο 46΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζαμέτα να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Κοφινάς απάντησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα. Η ομάδα μας έπαιζε καλύτερα προσπαθούσε να κρατήσει κάτω την μπάλα  και δημιούργησε τέσσερεις μεγάλες ευκαιρίες με τους Λούλι  , Αγγουλέ  χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Ο Κοφινάς/Λέων απειλούσε με στημένα χτυπήματα (κόρνερ, φάουλ) καθώς και  με δυνατά πλάγια.

Το παιχνίδι έληξε  ισόπαλο 1 - 1  και οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι: 

Πρώτος εκτέλεσε ο Μουτσάτσος για τον Κοφινά/ Λέοντα και έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Τσεκάϊ ήταν εύστοχος δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα μας 0 - 1

 Δεύτερο πέναλτι  Τζήκα για τον Κοφινα και Κερέτι για το Κλασσικό  εύστοχοι  και οι δύο   1 -2

Τρίτο πέναλτι Μαυριάνος  δοκάρι   Λούλι  εύστοχος  1 - 3 .

 Τέταρτο πέναλτι Καβουλάκης για τον Κοφινά εύστοχος 2 - 3 Τζαμέτα για το Κλασσικό  εύστοχος  2 - 4  και τρελλοί πανυγηρισμοί για  την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια παιδιά  είστε πανάξιοι πρωταθλητές. Το δείξατε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος!

Είμαστε  περήφανοι για εσάς . Έχετε κατακτήσει πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες : τζούνιορ, παίδων , Νέων!!

Η σύνθεση  1) Συρρής Δ. 2)Φακούδης Φ. 3)  Τσεκάϊ  Ε .4) Γιαννόπαππας Μ.     5)  Γεωργούλης Κ. 6) Λούλι Ε. 7) Αγγουλές Α. 8) Βάσσης-Κουτσοδοντης  Σ. 9)Κερέτι Ε.  10)  Τζαμέτα Κ.  11) Μπαλατζία Α.  12)  Τσιτσιλιάγκος Χ. 13)Ψυχιας Δ. . 14)  Σινάνι Κλ. 15) Πονηρός Σ. 16)  Σιγάλας Κ.  17)  Πατελίδας Δ. 18) Παπανδρέας Ν.