ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΧ3 - ΚΛΑΣΣΙΚΟ 2 - 1

2016-06-09 21:01

Για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος τζούνιορ η ομάδα μας σήμερα, στο Φαφαλίειο Στάδιο, αντιμετώπισε την ΠΑΧ3. Έκανε μια μέτρια εμφάνιση με αποτέλεσμα να γνωρίσει ήττα-αποκλεισμό  με 2 - 1.

Οι μικροί μας παίκτες μπήκαν αγχωμένοι στο γήπεδο. Είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ευτύχησαν να προηγηθούν στο με τον Μεργέ να σημειώνει το 0 - 1.  Ενώ όλοι περιμέναμε αυτό το γκολ να λύσει τα πόδια τους , οι παίκτες μας συνέχισαν να παίζουν υποτονικά. 

ΟΙ πάικτες της ΠΑΧ3   αξιοποίησαν ένα αμυντικό μας λάθος και ισοφάρισαν σε 1 - 1  στο 14΄.  Στο 17΄ η ΠΑΧ3 κέρδισε φάουλ έξω απο την περιοχή μας , η μπάλα πέρασε αναμέσα από το τείχος και κατέληξε στα διχτυα της ομάδας μας . Το σκορ έγινε 2 -1. 

Με αυτό το σκορ έληξε το Α΄ημίχρονο. 

Στο Β΄ημίχρονο  η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού  , δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. 

Το παιχνίδι έληξε  2 - 1 και η ομάδα μας αποκλείστηκε απο τη συνέχεια  του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο της σεζόν. 

Παιδιά δεν πειράζει. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Καλό καλοκαίρι!!

Η σύνθεση 1. Ντετάι Α. 2. Συρρής Μ. 3. Κρεατσούλας Μ. 4. Καστερνούδης Δ.  5. Μπαμπάκος Σ. 6. Ορφανός Σ. 7. Μεργές Σ. 8. Χαλιάς Ν. 9. Ασπρούδης Α. 10.Καραμανλής Α. 11. Τσοπανομίχαλος Ι.   12.Σιφναίος Κ.  13. Κοντός Φ. 14. Επιτροπάκης Λ.  15. Καρτοφύλλης Σ. 16. Συρρής Μ.